Fietsen rond Yangcheng lake

Vandaag zijn we met een groep (oud-)collega’s rondom het Yangcheng lake gefietst. Ik had laatst met een oud-collega afgesproken dit een keer te doen, en toen er eenmaal afspraken werden gemaakt, kwamen er steeds meer deelnemers bij.
Dus vanochtend om 9 uur stonden we bij deP1010139a fabriek gereed om te vertrekken met in totaal 11 fietsers die de tocht van 75 km aandurfden, ondersteund door twee dames in de auto. Een deel van de deelnemers had ergens een fiets moeten lenen dus het geeft aan wat de fietservaring was. Knipogende emoticon
Met goede moed en goed weer zijn we vertrokken, niet met hoge snelheid maar wel volhoudend. Na bijna 1,5 uur fietsen kreeg ik een lekke band (mijn 2e pas in 3 jaar Suzhou). Gelukkig had ik vanmorgen besloten om wat gereedschap en een reserve band mee te nemen zodat het niet een heel groot probleem was: we waren vrij snel weer onderweg.
Alles bij elkaar werd het een mooie fietsdag, grotendeels ver buiten Suzhou, tussen velden bloeiend koolzaad,  met een lekkere lunch onderweg. Iedereen heeft zonder dat we iemand moesten duwen de eindstreep gehaald na uiteindelijk 80 km fietsen. Reden genoeg om de dag af te sluiten met een gezamenlijk diner om even bij te komen.
Tijdens het diner werd door enkelen afgesproken om langs de massage te gaan om de spieren weer soepel te krijgen, en of ik dan niet mee wilde. Natuurlijk wel Emoticon met brede lach. Daarmee werd de dag relaxend afgesloten, voor herhaling vatbaar. Maar dan waarschijnlijk zonder mij Bedroefde emoticon.

Camera              Voor foto’s klik hier
                     Voor de route klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s