Suzhou Zoo

Ik had al wel eens gezien dat er hier een dierentuin is maar tot nu was er nooit van gekomen om daar eens te gaan kijken. Maar vandaag was het mooi weer en ik kon geen andere bestemming bedenken dus heb ik het er maar eens op gewaagd.
Ik moet zeggen dat het niet eens tegenviel. Het is maar een kleine dierentuin in oude stijl, met alle beesten in grote degelijke kooien of achter hoge hekken, maar alles zag er goed verzorgd. Dieren zagen er gezond uit en waren veelal erg levendig (voor zover van toepassing Emoticon die tong uitsteekt). Zoals gezegd een dierentuin in oude stijl d.w.z. van alle beesten wel iets: apen, panters (de leeuwen waren waarschijnlijk niet thuis), giraffen, beren, vogels, slangen etc. Het wat niet erg druk maar toch zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.
Wat wel opviel was dat ondanks dat er overal hekken staan om afstand te houden van de dieren er toch volop geprobeerd werd om dichterbij te komen. Dus klonken er ook continue fluitjes van de bewakers die iedereen op afstand probeerden te houden. Maar ja dat is nou ook weer niet zo verwonderlijk hier Knipogende emoticon

Camera       voor de foto’s klik hier (Windows Live) of hier (Facebook)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s